Ritva-Liisa Pohjalaisen tilattavat tuotteet

 

KIRJA     SNAPSILASIT

KIRJA


Ritva-Liisa Pohjalainen – Matkalla lasin maailmaan

Kirja on 140-sivuinen ja sen tekstit ovat suomeksi, englanniksi ja kiinaksi. Voit ladata ennakkoon 19-sivuisen näytteen kirjasta.

"Lasin voima otti minut valtaansa kymmenen vuotta sitten. Olin ihaillut sen läpikuultavaa kauneutta lapsesta saakka ja vaikuttunut muodoista, jotka lasi taitavissa käsissä saa. Minun oli kuitenkin tehtävä pitkä ura muoti ja tekstiilisuunnittelijana ja korumuotoilijana ennen kuin olin valmis tarttumaan tähän kiehtovaan ja haastavaan materiaaliin. Aloitin alusta. Opiskelin, harjoittelin, epäonnistuin ja etenin. Nyt lasi on muodostunut osaksi tapaani nähdä kaikkeus ja kertoa siitä."

Hinta 45 € sis.alv + mahd. postikulut 7,90€ Suomessa.

Voit myös noutaa tuotteet sovittuna aikana kotigalleriastamme.

snapsilasi kesajarvi
Snapsilasi talvijarvi

SNAPSILASI


Järvet

Ritva-Liisa Pohjalainen suunnitteli "Järvet"-sarjan snapsilasit 2017 Shanghain näyttelyn yhteistyölahjaksi. Laseja löytyy sinisenä "Kesäjärvi" ja valkoisena "Talvijärvi". Lasit on tehty käsityönä Nuutajärvellä. Pakkaus sisältää kaksi lasia. Kaikki lasit ovat uniikkeja, joten laine voi olla korkeampi tai matalampi.

"Ritva-Liisa Pohjalainen's art glass objects communicates timeless beauty. They are influenced by Nordic nature and an uncompromising approach to purity of form. Pohjalainen’s design withstands the passing of time and it connects your home with unique stories."

Hinta 49,90€/paketti  sis. alv + mahd. toimitusmaksu

Toimitusmaksu 1-3 paketin tilauksiin yht.18,90€. Suurempien erien toimitusmaksut lasketaan tilausmärään mukaan. Voit myös noutaa tuotteet sovittuna aikana kotigalleriastamme.

Tilauslomake

1. Täytä tilauslomake huolelllisesti. Muista syöttää matkapuhelinnumerosi sekä lisätietokenttään laskutus- ja toimitusosoitteet. 

2. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Lähetämme sinulle laskun paperisena tai sähköpostitse.

3. Saatuamme maksusuorituksen postitamme tuotteet sinulle. Voit myös noutaa tuotteet sovittuna aikana kotigalleriastamme.

Snapsilasipakkaus / kesäjärvi (sininen)

Snapsilasipakkaus / talvijärvi (valkoinen)

Kirja
 

Laskutus:

Toimitustapa:

Tilaajan tiedot